Day1
Day2
Day3
日本語版

[Day1]2022/07/13(Wed)

Day1 1F Main Arena 1F Budokan A+B 1F Budokan C
13:00 open not use not use
13:15 orientation
13:30
13:45 break time
14:00 Opening declaration(15Minutes)
Yuhei Otsuka(JANOG50 Steering co-Chairs / NTTPC Communications Incorporated)
Sho Takahashi(JANOG50 Steering co-Chairs / Cisco Systems G.K.)
14:15 Notes Day1
14:30 break time open fields BoF
14:45 Technical Elements of Manga Piracy Sites and Countermeasures(1Hours 00Minutes)
Kenichi Yamashita
Yoshiki Ishida
Nobuhiro Takamizawa
Shusuke Miyauchi
Ph.D. in grad school while working(1Hours 00Minutes)
Matsuzaki Yoshinobu(Internet Initiative Japan Inc.)
Komiyama Koichiro(JPCERT/CC)
15:00
15:15
15:30
15:45 break time
16:00 The first step to private peering(30Minutes)
Obinata Shuta(Community Network Center Incorporated.)
長岡のCATVがNTTを使い倒してみたら…-英語版(30Minutes)
Yuichi Inagawa (NCT)
Kazunobu Ochi (iink Ltd.)
Kazuhiko Nishizawa (NTT East)
16:15 not use
16:30 break time
16:45 Eight Secrets for Continuing to Change Operations(45Minutes)
TOMOYUKI SHIMAZAKI(NEC Corporation Service Platform Department)
KAZUHIKO NAKAHARA(NEC Corporation Service Platform Department)
Analysis of the effect of "Optical return loss" on high-speed optical fiber network! The solution of transmission errors due to return loss is here.(45Minutes)
Jin Fujiwara(NTT Advanced Technology Corporation Global Business Headquarters Optical Products Business Unit)
TBD
17:00
17:15
17:30 break time
17:45 "Change" our private cloud infrastructures from single-AZ to multi-AZs(1Hours 15Minutes)
Yuichiro Suzuki(LINE Corporation)
Shu Mukai(LINE Corporation)
Kento Kawakami(LINE Corporation)
Hideki Yamada(LINE Corporation)
Go! Go! 400Gbps! - You can do it!(1Hours 15Minutes)
Dai Nishino(BroadBand Tower, Inc.)
Hiromichi Tomatsu(KADOKAWA Connected Inc.)
Kenji Isono(MACNICA, Inc.)
Satoshi Matsumoto(Information-technology Promotion Agency, Japan / SoftEther Corporation)
Megumi Takagi(KADOKAWA Connected Inc.)
not use
18:00
18:15
18:30 fields BoF
18:45
19:00 closed

[Day2]2022/07/14(Thu)

Day2 1F Main Arena 1F Budokan A+B 1F Budokan C
9:30 open not use
9:45 Notes Day2
10:00 SRv6 Crossing(1Hours 30Minutes)
Yuya Kawakami(Softbank Corp.)
Teppei Kamata(Cisco Systems G.K.)
Tetsuya Murakami(Arrcus)
Daisuke Nakajima(F5 Networks)
IX interoperability test shows "What Will Change" and "What Will Not Change" for 400G Deployment(1Hours 15Minutes)
Sugahara Jun(INTERNET MULTIFEED CO.)
Takezaki Tomoya(Internet Initiative Japan Inc.)
Takasu Masayoshi(NTT Communications Corporation)
Shishio Tsuchiya(Arista Networks Japan Limited.)
Kohei Suzuki(Juniper Networks, K.K.)
Takahiko Kodama(Cisco Systems G.K.)
fields BoF
10:15
10:30
10:45
11:00
11:15 break time
11:30 lunch time
11:45
12:00
12:15
12:30
12:45
13:00 behind-the-scenes story of the company's system operation of IPv6 single stack(30Minutes)
Ayano Mitsuya(NTT DOCOMO, INC.)
Ryo Nomura(NTT DOCOMO, INC.)
ISPにおけるNTPサーバのありかた-英語版(30Minutes)
Akira Matsumoto(KDDI CORPORATION)
13:15
13:30 break time
13:45 Change "LINE" app to IPv4/IPv6 dual stack environment(1Hours 00Minutes)
Hisoka Nakamizo
Let’s discuss resilient networks in east Japan. -- What should we change, in order not to stop the Internet in Tohoku and Hokkaido? --(1Hours 00Minutes)
Tatsunari Ambo(Cable Networks Akita Co.,ltd.)
Katsuyasu Toyama(INTERNET MULTIFEED CO.)
Daisuke Yamada(INTERNET MULTIFEED CO.)
Naoki Uno(OBIHIRO CITY CABLE Co., Ltd.)
Satoshi Baba(Hokkaido Telecommunication Network Co.,Inc.)
14:00
14:15
14:30
14:45 break time
15:00
15:15 Internet Quick Launch Agents/ JANOG50 NW Team IQLA 超々々快適ネットワーク提供にむけた挑戦-英語版(45Minutes)
Tomoharu Shinoda
Multi-AS Segment Routing for E2E TE through ASes(45Minutes)
Wataru Mishima(NTT Communications Corporation)
Teruhisa Tajima(NTT Communications Corporation)
15:30
15:45
16:00 break time
16:15 Sprinternet(1Hours 30Minutes)
Ichiro Mizukoshi(NIPPON TELEGRAPH AND TELEPHONE EAST CORPORATION)
Akinori Mamura(Japan Network Information Center)
Shin Shirahata(BBSakura Networks, Inc.)
Toshiya JItsuzumi(Chuo University)
サイバーセキュリティBoF #8-英語版(1Hours 30Minutes)
morikawa yoshihiko
16:30
16:45
17:00
17:15
17:30
17:45 close

[Day3]2022/07/15(Fri)

Day3 1F Main Arena 1F Budokan A+B 1F Budokan C
9:30 open not use
9:45 Notes Day3
10:00 Lightning Talk Pam4 changes the server world drastically(30Minutes)
Shishio Tsuchiya(Arista Networks, Inc.)
fields BoF
10:15
10:30 break time
10:45 I tried wireless video transmission with Local5G(45Minutes)
Shinichi Ichino(mixi, Inc. )
Implementing Network Automation with Ansible and REST API(45Minutes)
Shinichi Nakayama (Seiko Solutions Inc.)
11:00
11:15
11:30 lunch time
11:45
12:00
12:15
12:30 not use
12:45
13:00 Survey report on managed DNS services - Using DNS service as one of suite services seems valuable? -(1Hours 00Minutes)
OKADA Masayuki (University of Nagasaki)
TANAKA Atsuko (Mirai Communication Network Inc.)
YONEYA Yoshiro (DNS Operators’ Group, Japan)
ISHIDA Yoshiki (DNS Operators’ Group, Japan)
SHIBAO Naoki (University of Nagasaki)
ネットワーク自動化に必要なデータとその管理方法と活用方法とは?-英語版(1Hours 00Minutes)
Hiromi Tsukamoto(Juniper Networks, Inc.)
Akira Yokochi(AP Communications Co., Ltd.)
Ohyama Hiroyasu(DMM.com LLC)
special session in English in JANOG50(1Hours 30Minutes)
13:15
13:30
13:45
14:00 break time
14:15
14:30 Let's try interoperability between Media Converter!(1Hours 00Minutes)
MITSUHIRO SAKAMOTO(DYDEN CORPORATION)
TOSHIAKI ENDO(NTT Electronics Corporation)
NETCON Wrap-up(45Minutes)
Katsuya Shima(Cisco Systems G.K)
Ryo Nakagawa(LINE Corporation)
Kyosuke Kubo(NTT Communications Corporation)
not use
14:45
15:00
15:15 closed
15:30 break time not use
15:45 We’ve just set up a new bureau, Cyber Affairs Bureau.(45Minutes)
KIYOKAWA TOSHIYUKI(National Police Agency)
16:00
16:15
16:30 break time
16:45 JANOG update + Open mic
17:00
17:15
17:30 Closing Declaration / Next Notice
17:45
18:00 closed